Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Mnie to wszystko zaczyna żenująco śmieszyć...
DZIWKA napisała płaczliwy tekst by się tu trochę pokrzepić ....
Młoda pannica zakochuje się w żonatym i dzieciatym facecie ...czyli duużo starszym od niej samej....Na co Ona liczyła ...? .
Mało tego poza żalem i pretensją do faceta nic więcej o sobie nie napisała a wypadało by..
Chociażby co tu robi , na jakiej jest zasadzie , czy legalnie czy pracuje legalnie... a tu nic pusto ....A Wy piejecie i użalacie się nad nią bidulką ...
Jedynie "Hilton" jej dosoliła... jednak z wiadomych przyczyn...

DLA MNIE JEST DZIWKĄ I TYLE a to ,że zaskoczyła to też jej wina a nie lowelasa , mogła się zabezpieczyć jak chciała iść na całość ....
A nie teraz kreuje się na pokrzywdzoną i honorową ....bo MU Nie Powie....
A IDŹ I WYSKROB SIĘ I NIE BĘDZIESZ MIAŁA PROBLEMU ....
ZGŁOŚ SIĘ DO LEKARZA I ZAŻĄDAJ SKROBANKI ...
TUTAJ NIE POPIEPRZONA KATOLICKA POLSKA ...
TU BEZPROBLEMOWO ZROBIĄ TEN ZABIEG..
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Gabriel przsadziles!!!!!!!!!!!!! Jasne niechcesz dziecka usun oddaj do adopcji. Nazwaanie tej dziewczyny dziwka jest krzywdzace.NIE OCENIAJMY,nie wydawajmy wyrokow!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:

szczeze wspołczuje wszystkim ktozy byli lub sa w podobnej syt bo wydaje mi sie ze w takich syt nie ma idealnego wyjscia zawsze ktoras strona bedzie płakac a budowac swoje szczescie na łzach innych osob tez jest nie fajnie bo nigdy nie masz pewnosci czy za jakis czas to ty nie bedziesz ta pozucona

Mi tam jej wcale nie szkoda,znalazla sie w tej sytuacji na wlasne zyczenie.
I nie wydaje mi sie ze to jest kwestia tylko i wylacznie madrosci.
Zabierajac dzieciom ojca okazala sie osoba bez sumienia,a z sumieniem trzeba sie urodzic.
Albo sie go ma albo nie,a teraz bedzie miala to co chciala zrobic innej kobiecie.
Czyli?...NIE ROB DRUGIEMU CO TOBIE NIE MILE

piszac to miałam głownie na mysli Hilton nie wiedziałam ze jej sie przytrafiło cos takiego a z jej poprzednich postow i z naszych wspolnych rozmow jeszcze z fazim wydawała sie super dziewczyna i bardzo ciesze sie ze podniosła sie z tego i sobie radzi
pozdrawiam hilton

do tekstu gabryjela o usunieciu sie nie odniose w kazdym razie wydaje mi sie ze lepszym juz wyjsciem bedzie oddac nie jestem zadnym mocherem ani przesadna katoliczka ale co to dziecko jest winne ???? pozatym tyle par nie moze miec dzieci ze chetnie sie zaopiekuja malym brzdacem

a teraz na powaznie papa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Seyda
(Monika38)
Wiking
Jestem tu poraz pierwszy dzisiaj ,czytam posty niektorych ,,,,i nie moge nie spytac jakim prawem oceniacie i wyzywacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto dal takie prawo?????Milosc do blizniego....ludzie co sie z wami dzieje>>???????????Czy tu wsrod nas polakow co niektorych to tylko zawisc,i radosc z tego jak ktos cierpi??????????A jezeli tobie albo komus z twojej rodziny przytrafilaby sie taka sytuacja-tez ocenialbys dziwka i itd????????Przeraza mnie ludzka znieczulica.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a ja jestem przekonany,ze po tej dyskusji,znajdzie sie szlachetny,polski emigrant zarobkowy.
przybedzie swoja prawie nowa,naprawiana w pl. bryka,marki audi, ofiaruje polani swoje degepenger i razem pojada ku lepszej przyszlosci (dopoki diesla w baku starczy)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
I Panie ladny masz pan racje bo dziewczyna po tym przezyciu napewno dobierze sobie lepszego partnera,bardziej dojrzalego(niekoniecznie wiekiem) a i sama bedzie tez bardziej bogata w doswiadczenia,oboje odroznia uczucia od spraw lozkowych. I tego tej pani zycze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No tak Gjovi!!!!!!!! i ciagnie tego faceta na lancuchu a potem musi go jeszcze przykuc bo on broni sie jak lew!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam smieszne dla mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Seyda
(Monika38)
Wiking
jestem po rozwodzie i z wlasnego doswiadczenia wiem jedno jezeli facet chce ztoba byc to nic i nikt go nie skusi ..........to nie wina suki............
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok